2015. november 6., péntek

Christina Lauren - Gyönyörű rohadék



Fülszöveg:
Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint két millióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.


A könyv egy tipikus kliséfogással indít miszerint a szemét főnök és a güriző okos asszisztens utálja egymást és szívják egymás vérét. Persze ezzel nincs is gond, hiszen a klisék arra vannak kitalálva, hogy jól beállított szemszögből indítsák egy a történetet. A folytatást is ki lehet találni, ha az ember azon él, hogy 0-24 olvas, amikor csak ideje engedi… szóval, ha olyan, mint én. Lényeg az, hogy annak ellenére, hogy nekem kicsit kiszámítható mégis rengeteget pláne a vonaton… na, igen. Nagyon tetszett és igen egy két helyen még én is meglepődtem, persze csak ritkán. Oh igen és itt térjünk ki a címre: 10/10. Nagyon jól szemlélteti, hogy milyen is a könyv valójában. Bennett Ryan igenis egy rohadék és ohh igen, ahogy leírta, és ahogy én elképzeltem nem is kicsit szexi. Chloe tele van álmokkal és meg is valósítja őket. Nem állhat az útjába még egy nyálcsorgatóan szexi pasi se. Tetszik nagyon hogy a sok sok… tényleg sok szexuálisan túlfűtött jelenet közt mégis van történet és a szex viszi el az egész regényt. Bár nekem a vége kicsit összecsapottnak tűnik ez sem rontja le a olvasási élményt.

Összegezve: A történet jó, a szereplők nem kevésbé, és lássuk be, egy nő se rugdosná ki az ágyából Mr. Ryant. Csajok ha szeretitek a romantikus regényeket és bírja a kis szívetek az erősebb megfogalmazást olvasásra fel. Természetesen pasiknak is szívesen ajánlom, bár nem az a tipikus pasis könyv, de ki tudja ;)

Néhány idézet, hogy kedvet kapjatok;)

Vigyázat! Felnőtt tartalom.
Cselekményleírást tartalmazó szöveg


„Akkor hát, nézzük a tényeket! Birtokolni akartam őt. Nem úgy, mint valami romantikus regényben, hanem inkább olyan „üsd fejbe, vonszold haza a hajánál fogva, és baszd meg jól" módon. Mintha valami játékszer lenne, és én azon lennék, hogy a többi fiú ne játszhasson vele a homokozóban. Micsoda beteg dolog ez! Ha rájönne erre, valószínűleg kivágná a golyóimat, és megetetné velem.”

„– Azt mondja, egyszerűen csak beugrott egy női fehérneműboltba? Egy kissé perverznek tetszik lenni, így, szabadidőben?
– Szakadjon már le erről, Miss Mills!
– Még szerencse, hogy akkora farka van, mert ezzel részben kompenzálhatja a sekélyes beszédkészségét!”



„Ő volt a legönteltebb, legnagyképűbb faszfej, akivel valaha találkoztam.”



„Közelről észrevettem, hogy az ingén volt egy apró szürke kis márkajelzés, és hogy pontosan a széles vállára és keskeny csípőjére volt szabva. Sötétszürke nadrágja frissen volt vasalva. Szinte biztos, hogy sohasem mosott magának, de ki vádolná őt ezért, ha egyszer ezek a szabó által készített, száraztisztítással kezelt ruhái olyan istenien basznivalóvá tették? Állj! Állj! Állj!”


„Nyoma sem volt annak a vadembernek, aki jól megbaszott a La Perla öltözőjében, úgy körülbelül tizennyolc órája és harminchat perce. Nem mintha számolnám. „


Kedvenc karakter: Chloe
Ami kifejezetten tetszett: jó megfogalmazás
Ami nem tetszett: összecsapott vége
A történet: 5/4,5
A karakterek: 5/4
A borító: 5/5
Kiadó: LILITH KÖNYVEK
Kiadás dátuma: 2013
Oldalszám: 300
Honnan: moly.hu
Eredeti cím: Beautiful Bastard
Köszönöm hogy megnézted és további jó olvasást :)

- N. J. Erceys -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése