2017. március 5., vasárnap

# MozibanVoltunk - Sötét ötven árnyalata - DeWitt



Eljött a Valentin-nap. Na, mégis milyen film megy a moziban? Persze, hogy a Szürke 50 árnyalatának folytatása! Jaj, de jó! – gondoltam én. Ismét elrángatnak a moziba. Köszi kicsim, szeretlek!

 


De beültünk, megnéztük. Nem haltam meg az unalomtól, nem aludtam el. Kemény jellemre vall, hogy kibírtam egy ennyire jellemtelen filmet.

A történet ott folytatódik, mint a könyv: sehol. Valami elkezdődik, valaki nyávog, valami csattog… valami pedig ettől nedves lesz. Na, nem a hölgyek, hanem a gyomrom, mert nem győzők elég kólát inni, amivel elüthetném azt a két órát.



A történet ismét olyan semmilyen. Két szexjelenet között történik valami, ami kitölti a játékidőt, mert mégsem lehet nonstop dugni. Az már pornó lenne, az pedig FÚÚÚÚJJJJ, undorító, ha egy nő pornót néz!!!!!! Ez mégiscsak más! De miben? SEMMIBEN! Ez a film indok arra, hogy egy nő is pornót nézhessen!


Viszont férfi szemszögből kifejezetten unalmas. Mert nem történik semmi érdekes, amit egy pornóban ne láttunk volna. Na, jó azért van egy kivétel: a láb közé berakott állítható rúd király volt. Ettől függetlenül továbbra is minősíthetetlen a történet.
 

Olvastam a könyveket is, úgyhogy nem vagyok annyira analfabéta ártatlan kislányok szűzhártyájának átpukkasztásában lovaglópálcával, de a film a könyvnél is rosszabb volt. Ott legalább történt valami! Igaz, csak minden 50. oldalon, de akkor is!

Az én szemszögömből így nézett ki a film:

Nyaf-nyaf-nyaf-nyaf…Anasztézsát megdugják.
Nyaf-nyaf-nyaf-nyaf…Anasztézsa hisztizik.
Nyaf-nyaf-nyaf-nyaf… Kriszcsön hisztizik.
Nyaf-nyaf-nyaf-nyaf… Mindenki hisztikzik
És így tovább két órán keresztül.

Igazából senkinek nem ajánlom a filmet, ha nem akarod, hogy két órával rövidebb legyen az életed, mert tulajdonképpen egy hollywood-i giccsparádénak csak még rosszabb lehet a folytatása. Alig várom a jövő évi Valentin-napot…

- C. J. DeWitt -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése