2017. március 24., péntek

Filmajánló - Hivatlan vendég

Ha szereted a lányos történeteket egy kis borzongással fűszerezve, akkor ezt a filmet neked találták ki.


Én magam nem igazán szeretem a csajos filmeket, de ezt annál inkább. Nem mondanám kifejezetten igazi csajosnak, de számomra még ebbe a kategóriába tartozik. A történet Annáról szól, aki egy traumát szenvedett el. Édesanyja meghalt egy balesetben, így egy bentlakásos kórházban volt idáig, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

A történet ott bonyolódik, hogy apjának új párja van, aki kicsit sem szimpatikus a lánynak és valami nem stimmel körülötte, így Anna és testvére, Alex nyomozásba kezdenek.


Erős horror elemek vannak jelen, valamint szürke atmoszféra. A környezetet egy különös negatív hangulat lengi körül, ami kihat a szereplőkre is. A néző félelemben tartása remek. Folyamatosan ott van az ember gyomrában a görcs, hogy bármikor történhet valami szokatlan. Nem csupán a klasszikus horror elemek jelennek meg, hanem a maga a történet is gyomorgörcsöt eredményezhet a gyengébb idegzetűeknek.

A színészi játékok magával ragadóak. Jól sikerült a casting, mert mindenkihez remekül illenek a szerepek. Egészen a film végéig egy bizonytalan állapotban vagyunk és nem is tudjuk, hogy pontosan mi is  helyzet. Régi detektív vonalakat is felhasználnak, amitől igazán egyedi lesz ez a film.

Aki szereti a borzongós, csajos, és erősebb sztorikat annak mindenkinek ajánlom megnézésre, mert igazán maradandó élményt tud adni a film.


- C. J. DeWitt -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése